hempflax2

 

Misiunea Hempflax ca pionier al cultivării și procesării cânepii industriale în Europa, din anul 1994, a fost aceea de a servi omului și mediului prin furnizarea de produse moderne și naturale obținute în principal din tulpinile din cânepă, dar și in. Îmbinăm tradiția cu tehnologia inovatoare și încercăm să dezvoltăm un proces de fabricare complet integrat astfel încât să putem oferi clienților produsele noastre din surse ecologice, regenerabile la un standard de calitate ridicat, pe termen lung și la prețuri accesibile.

png-facebook-icon-194

 

Activități în Agora consumului responsabil:

Hemplax va avea un stand cu materiale informative, produse din cânepă și simulare de punere în operă a betonului din cânepă în sistemul constructiv din lemn.

Atat publicul, cât și copiii vor putea beneficia de spațiul de repaos din fața standului Hempflax, amenajat cu mese, scaune, arbuști. Pentru că argila și cânepa sunt materiale naturale care intră în compoziția tencuielilor și cărămizilor naturale, publicul va avea posibilitatea de a modela figurine combinate cu puzderie colorata pentru rezultate mai vibrante.In completarea atelierului de modelare punem la dispozitie o activitate din aceeasi familie, atelierul de pictura cu acuarele pe hartie. Aceste activitati au rolul de a introduce vizitatorii in universul materialelor naturale de constructie.

jc-04 hempflax1